wczoraj się przekonałem jak śliskie potrafią być pasy
Białe Twój wróg, a po deszczu to już cała armia przeciwnika. Swoją drogą to kto wybiera taka farbę do malowania znaków?
Co do zatrzymywania to mimo że zawsze staram się zatrzymywać przy linii i zrobić miejsce dla auta, raczej niezdarza się żeby ktoś stawał z boku. Masz jak najbardziej prawo stanąć na środku i z tego co widzę nie stanowi to problemów dla samochodów i niechęci w ich kierowcach.
Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
Paweł, stajesz normalnie na środku pasa i ruszasz tak jak wszyscy (no może trochę szybciej). :lol:
Natomiast sporo ludzi w puszkach się napina to fakt. . .
czyli co, należy się przyzwyczaić, że na każdym postoju w trasie ktoś chce pogadać bo:
jeżdził\jeździ\chce jeździć albo miał(najczęściej :lol: )\ma\chciałby mieć(najrzadziej :lol: ) takie samo moto :?: :szeroki_usmiech
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
czyli co, należy się przyzwyczaić, że na każdym postoju w trasie ktoś chce pogadać bo:
jeżdził\jeździ\chce jeździć albo miał(najczęściej :lol: )\ma\chciałby mieć(najrzadziej :lol: ) takie samo moto :?: :szeroki_usmiech
no dokładnie
albo chce pochwalić Twój sprzęcik
ja tez uwielbiam jak się do mnie "przystawiają" :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
zresztą sam widziałeś
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz